18 Ağustos 2010 Çarşamba

twitter

twitter hesabı aldım ama saçmalık, yani benim adıma. zaten facebook varken, orda da düşüncelerini paylaşabilirken, nedendir bi de twitter? 140 karakterle sınırlanınca yazdıkların, çok mu mutlu oluyorsun ey insan oğlu?

hayır, tamam gelmeyin üstüme. bence de güzel olabilecek bir şey, ama beni kendi kimliğimle tatmin etmedi. başka bir adla, başka bir hesap alsaydım daha kolay olurdu benim adıma, inan. sonuçta blog okadar da zırt pırt yazılacak bir yer değil benim gözümde, ama twitter'ın amacı bu. öyle değil mi?

hayal kırıklığına uğradım kendi adıma ve derhal glaskas adı altında bir hesap almayı planlıyorum, kimse okumasa bile kendi kendime konuşurum ben de, ne var yani!

not: yeni bir yazı girmek istemedim, yan tarafa da eklerim zaten yakında ama burdan duyurayım: http://twitter.com/glaskass benim twitter'ım, haberiniz ola! ;)

5 yorum:

  1. meraba ben "nebilimlan"

    Tanışalım.

    YanıtlaSil
  2. hayırlı olsun ben de bir senedir tivittır almayı düşünüom da hala alıcam..nazlı olucaka falan sataşmak keyifli olabilirdi hani:d

    YanıtlaSil
  3. serkan, twitter'ı çözebilirsem söz tanışcaz.

    agin, ben de düşünüyordum almayı ve sonunda aldım, henüz çözememenin verdiği bıkkınlık mevcut ama güzel bir şey bence, daha özgür bir ortam.. ayrıca nazlı karısının adını ağzıma aldığım anda tüylerim diken diken oluyor, değil onu takip edip yazılarını okumak!

    YanıtlaSil
  4. yo bu konuda biraz pisimdir..karşımdakini deli etmek daha güzel geliyor bana:dabdullah eendi ve oğlunun da varmış.sonra oray eğin mesela:d

    YanıtlaSil
  5. abdullah bey ve oğlu çok pis block yapıyorlardır, eminim ben buna.. çünkü yetişemezler ki, hangi birine cevap verecekler?! ama oray eğin'i severim hani, sivri diliyle epey götürüyor kendini.:))

    YanıtlaSil