4 Ekim 2009 Pazar

yolculuk vaktidir, yeniden.

blogcuum, gidiyorum ben. yine bir yolculuk söz konusu, yurda gidicem.. caanım yurduma! ilk haftadan ödev mi verilirmiş? ancak hazırlıksan worksheetleri dayarlar işte, naparsın. şimdilik kolaylardayız, C kuru ya. "ey bi si di..." ile başladık, düşün halimi.. dedim ya kolay yani:D

öncelikle kitapları alacağım, çarşıya inip arkadaşın kitaplarını talan edip parasını takdim edeceğim:D malum bu işler böyle yürüyor. akmar'a gidip korsan kitap alacağım, olacak iş değil. ben ki korsan karşıtı biri kimseyimdir ama orjinaline 210 lira vermektense 85liraya kitaplara sahip olmak daha mantıklı. kusura bakmasınlar, o kadar da zengin değiliz!:))

hepinize kucak dolusu sevgiler canlarım, hep belirtiyorum, çok farklı bir ortam burası. sevdim yani ne bileyim, hepiniz candan insanlarsınız:)) haydi gittim ben, istediğiniz bir şey var mı oralardan?:))

not: noneless, eğer ceyhun yılmaz'ın kitaplarından bulabilirsem alacağım, sana da ulaşıp yollayacağım o kitapları! :))

5 yorum:

  1. sanırım ingilizce kitaplardan bahsediyorsun :) valla bu konuda ortada bir emek var filan demem gider korsanını alırım :)

    YanıtlaSil
  2. Canım!!!

    Az önce gördüm gördüm:)
    Ah ne mutlu ettin beni! Notunu yesinler senin:)
    Ay çok duygulandım gerçekten! Almasan bile almış gibisin! Ah canım canım!

    Ve söyleyeceğim söyleyeceğim diyorum da unutuyorum, İngiliz Filolojisi'nden mezun olan biri olarak aklına takılan,seni sıkan ne varsa İngilizce'ye dair yardımcı olabilirim:) Malum C kuruna öğretmenlik yapmıştım:)

    Ayyy binlerce kez yeniden teşekkür ederim! Çok incesin! Kolay gele:)

    YanıtlaSil
  3. ya kütüphaneden çıkarken hep ötüyor aldığım kitaplar. korksana karşıyım ama. barkodlar yüzünden sinir oluyor insan :D sonra çantamı açıp kütüphanenin değil kendi romanlarım olduğunu gösteriyorm. hep aynı terane:D

    ya 3 dersin kitabı 102 tl tutuyor birde.beyazıtı arşınlamak lazımdır :) tabi bu beyazıt fiyatı. ama iyi pazarlık yapmak gerek. =)

    YanıtlaSil
  4. Sonunda yorum yapabiliriyorum,benim yorumlarımsız düşünebiliyor musun blogunu?Çikletsiz bir Glaskas yok çok kuru olurdu:D

    Ben de sınırlı zamanlarımda giriyorum işte,sıra sıra okuyorum tüm blogları.Bugün bir saat tüm yazılarını gözden geçirdim bak düşün halimi:)

    Ödevlerin için kolay gelsin diyorum,iyiki hazırlık sınıfımız yok:)

    İyi bak kendine:)

    YanıtlaSil
  5. yalnız çocuk,
    evet, ingilizce kitaplarından bahsediyorum, onlarınki emek de bizim korsancılarınki emek değil mi? deyip sığ görüşlü olduğumu belirtmek isterim:D

    noneless,
    hala daha bakacağım, bulursam da tutup yollayacağım cidden:)) eğer bir problem olursa ulaşırım mutlaka sana, ingilizce normal gibi duruyor ya. azıcık çalışınca oluyor ancak filolojisinden bahsetmiyorum tabii ki, hazırlık sınıfı rahat:))

    gümüşdiken,
    evet evet pazarlıkla 100tl'lik kitabı 70e indirdik arkadaş için. ama biz de epey kitap aldık hani:) benm kitaplar da epey ucuza geldi, beyazıt iyiymiş cidden o konuda:))

    beyaz çiklet,
    çok teşekkür ederim:)) bittabii, sen yorum yazmasan olur mu? olmaz:) her dediğin şey için teşekkürler cidden, hazırlık rahat ama ödev konusu felaket! "writing yazma" kısmı özellikle!!:D

    YanıtlaSil