18 Ağustos 2010 Çarşamba

Geri dönüş yazı(m)sı.

yazmalı mı onca ara vermişken, yazmalı mı aradan geçen zamanda onca şey yaşanmışken? ah bilemiyorum, şubattan beri düşünüyorum; yazmalı mı yazmamalı mı? yaşadığım onca şeyi nasıl açıklayacağım, hiç bilmiyorum ama sanırım yazmaya karar verdim. yazmalıyım, yazarak içimi rahatlatmalıyım, evet istediğim yalnızca bu..

geçmişle ilgili yazıları etiketleyerek yazacağım, şuan aldım bu kararı. peki ne yazmalı şimdi?

yazmayı çok özlediğimle başlayabilirim, istanbul'da hayat çok yoğun akıp giderken, hele de yurttaki o ortamda böyle bir bloga yazı yazmak delilik olurdu. yakalanma riski var bi kere, göze alabildim mi? hayır. yazma eylemini kendi çapımda da yapabilirim tabii, ama ben sizi özledim, burdaki dostlarımı. muhabbet ettikleri
mizden kaçı kaldı bilmiyorum ama, ben eski günlerimi özledim.

aslında dün yazacaktım böyle bir yazıyı, sabahın 6.17sinde bilgisayarı açmak için çaba sarfettim ama açılsa da düzgün çalışmadı kendisi, beni sinir ettiğiyle kaldı. yazmama engel olabildi mi? tabii ki hayır! sabah 6.30 sularında bir başladım yazmaya, tam 7sayfa yazmışım, ben bile farkında olmadan... günü gelir paylaşırım belki onları da ama, öncelikle tadını çıkarayım blog aleminin. :))

çok özlemişim burayı!

4 yorum:

  1. oha. Güncellenmiş bloglara bi baktım "melankolika" diyor.

    Dedim sonunda bu çocuk yazmaya karar verdi diye. O kadar baskı yaptım bi etkisi var mı bilmiyorum :D

    YanıtlaSil
  2. hoş geldin tekrar..bir daha bu kadar ara vermezsin umarım:d ben de hep serkana soruyordum yazmayacak mı diye..neyse yahu..yine buralardsın..

    YanıtlaSil
  3. serkan, zaten yazmayı istiyordum ama abimler evdeyken zor bir durumdu, gitmelerini fırsat bilip yazdım işte:) tamam senin payın da yadsınamaz ama:D
    agin, evet buralardayım çok şükür, keşke bir daha hiç gitmesem ama bakalım zaman gösterecek.. ben de senle ilgili bilgi alıyordum serkan saolsun:))

    YanıtlaSil
  4. Glaskas ;)

    Vay be,kimleri görüyorum ben burada,çok özlettin ama sen kendini ;) Tamamdır artık yazacaksın ben anladım :) Hoş geldin tekrardan kendi dünyana bak pişman olmayacaksın =)

    YanıtlaSil